Agenda

Agenda

Het jaar 2017 is een bijzonder jaar, dan bestaat de harmonie 120 jaar. Het hele jaar door treden we op bijzondere wijze voor het voetlicht, steeds in relatie tot het jubileum.

Zondag 8 januari was het Nieuwjaarsconcert La Belle Epoque en op zaterdagavond 8 april het muzikale diner Musique à la carte. Vanwege het verplaatsen van de kermisactiviteit naar een datum midden in de vakantie, kon het kermis buitenconcert bij café Le Carrefour helaas niet doorgaan. 

zaterdag 28 oktober 2017 om 20.00 uur het jubileumconcert “Moments de L’histoire”

De harmonie verzorgt haar laatste programma in de reeks, met muzieksoorten uit de afgelopen 120 jaar, verdeelt over 4 perioden.

  1. De Belle Epoque
  2. De Roaring Twenties
  3. De oorlogsjaren (40-45) en daarna…
  4. De 60er jaren tot nu

Een wervelend programma, daar kunt u van op aan!

De avond wordt geopend door Koninklijke Fanfare De Mottegalm uit Rillaar (België). Zij verzorgen het eerste uur met een programma bestaande uit traditionele werken, jazzy songs en pop-werken. We zijn heel blij kennis te maken met dit korps en nodigen u als lezer dan ook van harte uit met ons samen van hun te genieten.
Na het optreden van De Mottegalm treedt harmonie Juliana in haar programma op. En net als vorige keer na afloop, gezellig naborrelen.